Spoupráce mezi Amazfitem a Adidas Runtastic

Spoupráce mezi Amazfitem a Adidas Runtastic

Díky novému partnerství mezi Amazfit a Adidas Runtastic budou Amazfit GTR 4 a GTS 4 podporovat synchronizaci tréninkových dat mezi aplikací Zepp a aplikací Adidas Running. 

Na tuto novou funkci se můžete těšit po nadcházející aktualizaci firmwaru aplikace Zepp na verzi 7.1.0 – v souvislosti s přidáním dalších kompatibilních zařízení Amazfit.

Konkrétně bude Amazfit synchronizovat uživatelská data prostřednictvím standardizovaného Partner API; data ohledně pohybu uživatel budou synchronizována s aplikací Adidas Running, aby si je uživatelé poté mohli zobrazit. Datové dimenze, které lze synchronizovat, zahrnují: vzdálenost, trvání, srdeční frekvenci, rychlost, čas začátku/konce atd.

Členství Adidas PREMIUM Ekvivalent VIP předplatného adidas Runtastic running a Adidas Runtastic Trianing s dalšími funkcemi a výhodami. Uživatelé si mohou vybrat mezi 3měsíčním, 6měsíčním nebo ročním prémiovým předplatným.

 

Novinka na trhu! Amazfit T-Rex 2!

Novinka na trhu! Amazfit T-Rex 2!

  Amazfit představuje nové outdoorové hodinky T-Rex 2. Mají extra dlouhou výdrž baterie, vylepšení se dočkalo i GPS
Hodnocení hodinek T-REX Pro

Hodnocení hodinek T-REX Pro

 

Amazfit T-Rex PRO jsou zařazeny do TOP 6 nejlepších sportovních hodinek od zkušených znalců.
Získaly usmístění mezi dražšími modely a zároveň hodinky ohromily svojí cenovou dostupností. 

Rádi sportujete a chcete mít pod kontrolou všechny svá tréninkové data? Pokud jste odpověděli ano, je na čase si pořídit chytré sportovní hodinky. Převážně pánové, uvitají tuhle novou řadu T-Rex PRO, která se pyšní hned několika chytrými funkcemi.

Chytré hodinky T-Rex Pro, rozhodně nerozhodí žádné extrémní teplotní rozdíly, vydží až -40°C a +70°C. Jsou odolné proti vlhku či solným postřikům. Hodinky vlastní 100+ sportovních režimů. Vášniví plavci na chytrých hodinkách vřele uvítají funkci vodotěsnost, se kteými se můžou potápět do hloubky až 100 m. Hodinky splňují 15 vojenských certifikací, baterie v terénu vám bude sloužit neuvěřitelných 18 dní.

Chcete si přečíst celé hodnocení od znalců na hodinky Amazfit T-Rex Pro? Odkaz najdete na konci blogu.

K dostání ve třech barevných variantáchOdkaz na T-Rex Pro >>
https://www.amazfit.cz/amazfit-t-rex-pro-meteorite-black.html  

Hodnocení od znalců na chytré hodinky T-Rex Pro, najdete na tomto odkazu.
 https://www.hodinky-365.cz/blog/6-nej-pro-vrcholove-sportovce

 

 

 

 

PowerBuds Pro

PowerBuds Pro

Novinka na trhu bezdrátových chytrých sluchátek – Amazfit PowerBuds ProBěhem podzimu přišla na český trh novinka od značky Amazfit - chytrá bezdrátová sluchátka PowerBuds Pro. Na co se tedy  můžeme těšit od vylepšeného následovníka původních PowerBuds?

Sluchátka Amazfit Powerbuds Pro jsou vybaveny těmito funkcemi (v bodech všechny shrnuté funkce na konci blogu):

Chytrá sluchátka mají v sobě zabudované zdravotní funkce, které dokáží měřit srdeční tep a vzdálenost. Jsou vybaveny automatickým rozpoznáváním začátku aktivity a následné detekce vložení nebo sundání sluchátek do uší. Velmi působivou vlastností těchto chytrých sluchátek je – chytrá ochrana sluchu Amazfit PowerBuds Pro – sluchátka monitorují výši decibelů hudby v reálném čase a následně toho vyhodnotí a navrhne doporučenou hlasitost. Dle vyhodnocení sestaví analýzu a navrhnou doporučenou dobu týdenního poslechu, který vychází dle standardů Světové zdravotnické organizace.

Další atraktivní funkci je – Ochrana krční páteře – díky zabudovanému čidlu umí sluchátka monitorovat úhel vaší krční páteře při sezení a pravidelně připomíná protažení krku či změnu držení těla. PowerBuds Pro podporují hlasového asistenta Siri i Google Assistant (a dalších). Bát se nemusíte ani v blízkosti vody při poslechu hudby, chytrá sluchátka jsou odolná vůči prachu a vodě. Sluchátka mají ergonomický designe, perfektně pasují do uší. Jsou stabilní i při vyšší aktivitě. U PowerBuds budete vlastnit 4 velikosti měkkých silikonových špuntů, které si můžete libovolně vybrat pro maximální pohodlnost. Aktivní potlačení hluku (při cvičení, cestování, ve vnitřních prostorách). Užijete si i skvělý zvuk při hovoru v hlučném prostředí, jelikož chytrá sluchátka PowerBuds má zabudované 3 mikrofony v jednom sluchátku a tím vám redukce šumu zajistí čisté a jasné hovory ať jste kdekoliv. Sluchátka vydří až 9 hodin poslechu. Při použití nabíjecího pouzdra až 30 hodin.

 

 

  • Měření tepu / vzdálenosti kroků + dalších údajů během aktivity
  • Automatické rozpoznání začátku aktivity i detekce vložení sluchátek do uší
  • Aktivní potlačení hluku až do 40 dB a to v několika módech
  • Skvělý zvuk při hovoru i v hlučném prostředí - 3 zabudované mikrofony v každém sluchátku
  • Snadná interakce s hlasovým asistentem (včetně Siri, Google Assistant a dalších)
  • Chytrá ochrana sluchu
  • Ochrana krční páteře
  • Ergonomický design - 4 velikosti měkkých silikonových špuntů
  • Odolnost vůči prachu a vodě
  • Až 9 hodin poslechu – rozšířeno na 30 hodin v případě využití nabíjecího pouzdra

 

Odkaz na chytrá sluchátka PowerBuds Pro zde:
https://www.amazfit.cz/amazfit-powerbuds-pro.html

Amazfit - Up Your Game

Amazfit - Up Your Game

 Amazfit vylepšuje svou značku o novou vizuální identifikaci s novým sloganem:
„Up Your Game“

 

12. října 2021 jsme Vám představili naše nové logo nebo-li vylepšenou identitu značky Amazfit, upravené webové stránky a aktualizovanou nabídku produktů. Jedná se o významný krok v globální strategii značky Amazfit. Amazfit rozšiřuje svou nabídku o další prémiové produkty a služby, které jsou žádány našimi zákazníky. Amazfit letos začíná novou etapu a oznamuje modernizaci značky, jejímž základem je slogan „Up Your Game“. Díky neustálému zajišťování kvality, vynikající zákaznické podpoře a neúnavné spolupráci s partnery je nový oživený Amazfit vděčný, že s vámi může dále pokračovat ve své úžasné cestě. 

 

Značka Amazfit již od svého vzniku v roce 2015 se neustále obnovuje a vylepšuje svou nabídku produktů. Prodejem vysoce kvalitních a cenově dostupných prémiových nositelných a chytrých zařízení jsme si vydobyli jedinečné postavení na trhu. Po roce, který byl plný výzev přináší Amazfit s tímto vylepšením značky příliv energie, vitality a optimismu. S naším novým sloganem „Up Your Game“ společnost Amazfit vyzývá a inspiruje k otevřenosti a k objevování.

 

O značce Amazfit 

Značka Amazfit byla založena v roce 2015 a je přední světovou značkou chytrých nositelných zařízení zaměřených na zdraví a fitness. Amazfit nabízí širokou nabídku produktů včetně chytrých hodinek a náramků, TWS sluchátek, zařízení zaměřených na zdraví a fitness, jako jsou chytré běžecké pásy a chytré váhy s analyzátory složení těla, a sportovního vybavení. Podstatou naší značky je slogan „Up Your Game“ a její uživatele vybízíme k tomu, aby žili svůj sen a svobodně se rozvíjeli.

 

Díky vynikajícímu zpracování získaly chytré hodinky značky Amazfit mnoho ocenění za design, včetně německých cen German iF Industrial Design Award a Red Dot Design Award. V současné době jsou produkty Amazfit dostupné ve více než 90 zemích a regionech po celém světě.

Děkujeme, že jste s námi. Pro více informací o produktech www.amazfit.cz.

 

 

logo Amazfit

 

 

3 NEJ: Vybere si téměř každý

3 NEJ: Vybere si téměř každý

Recenze vytvořená od: hodinky-365.cz

Strana: 1  2  3 

Sledujte nás

facebook  instagram