PowerBuds Pro

PowerBuds Pro

Novinka na trhu bezdrátových chytrých sluchátek – Amazfit PowerBuds ProBěhem podzimu přišla na český trh novinka od značky Amazfit - chytrá bezdrátová sluchátka PowerBuds Pro. Na co se tedy  můžeme těšit od vylepšeného následovníka původních PowerBuds?

Sluchátka Amazfit Powerbuds Pro jsou vybaveny těmito funkcemi (v bodech všechny shrnuté funkce na konci blogu):

Chytrá sluchátka mají v sobě zabudované zdravotní funkce, které dokáží měřit srdeční tep a vzdálenost. Jsou vybaveny automatickým rozpoznáváním začátku aktivity a následné detekce vložení nebo sundání sluchátek do uší. Velmi působivou vlastností těchto chytrých sluchátek je – chytrá ochrana sluchu Amazfit PowerBuds Pro – sluchátka monitorují výši decibelů hudby v reálném čase a následně toho vyhodnotí a navrhne doporučenou hlasitost. Dle vyhodnocení sestaví analýzu a navrhnou doporučenou dobu týdenního poslechu, který vychází dle standardů Světové zdravotnické organizace.

Další atraktivní funkci je – Ochrana krční páteře – díky zabudovanému čidlu umí sluchátka monitorovat úhel vaší krční páteře při sezení a pravidelně připomíná protažení krku či změnu držení těla. PowerBuds Pro podporují hlasového asistenta Siri i Google Assistant (a dalších). Bát se nemusíte ani v blízkosti vody při poslechu hudby, chytrá sluchátka jsou odolná vůči prachu a vodě. Sluchátka mají ergonomický designe, perfektně pasují do uší. Jsou stabilní i při vyšší aktivitě. U PowerBuds budete vlastnit 4 velikosti měkkých silikonových špuntů, které si můžete libovolně vybrat pro maximální pohodlnost. Aktivní potlačení hluku (při cvičení, cestování, ve vnitřních prostorách). Užijete si i skvělý zvuk při hovoru v hlučném prostředí, jelikož chytrá sluchátka PowerBuds má zabudované 3 mikrofony v jednom sluchátku a tím vám redukce šumu zajistí čisté a jasné hovory ať jste kdekoliv. Sluchátka vydří až 9 hodin poslechu. Při použití nabíjecího pouzdra až 30 hodin.

 

 

 

Odkaz na chytrá sluchátka PowerBuds Pro zde:
https://www.amazfit.cz/amazfit-powerbuds-pro.html

Sledujte nás

facebook  instagram