Novinka na trhu! Amazfit T-Rex 2!

Novinka na trhu! Amazfit T-Rex 2!

 Amazfit představuje nové outdoorové hodinky T-Rex 2. Mají extra dlouhou výdrž baterie, vylepšení se dočkalo i GPS

 

Hodinky T-Rex 2 jsou novou verzí svých předchůdců. Mají větší a jasnější displej, výdrž baterie dlouhých 24 dní za běžného režimu používání a extrémně přesnou GPS. Právě navigační systém se dočkal největších vylepšení. Nový model prošel patnácti zátěžovými armádními testy a oblíbí si jej především milovníci outdooru a venkovních sportů. 

Pro každé dobrodružství

Model T-Rex 2 podporuje milovníky turistiky, lezce, trailové běžce a další dobrodruhy, aby prozkloumávali nové trasy a terény díky vylepšenému navigačnímu systému a zaznamenávání polohy v reálném čase, přesnost při sledování polohy je prioritou. Zařízení zároveň umožňuje navolit si nejkratší přímou cestu zpět do výchozího bodu. Ti, kdo chtějí prozkoumávat nové výšky a neprobádané oblasti, ocení zabudovaný barometrický výškoměr a kompas. Díky nové funkci umožňující import tras si mohou uživatelé vložit předem vybranou trasu přímo do hodinek a využívat navigaci během cesty. Dvoupásmový systém s podporou pěti satelitů zajistí mimo jiné přesnější lokalizaci.  

Ultra dlouhá životnost baterie a přidané sportovní režimy dosahující nových limitů 

Model T-Rex 2 se pyšní extra dlouhou výdrží baterie, která je až 24 dní za běžného režimu používání, 10 dní náročného používání, nebo 45 dní v rámci úspory baterie. Hodinky disponují více než 150 sportovními režimy, do nichž nyní spadá i triatlon, lovectví, rybaření, golf a surfování. Voděodolnost do 10 ATM zaručuje to, že je možné se potápět do hloubky až 100 metrů, na měření se tedy mohou spolehnout i milovníci extrémních vodních sportů. 

24hodinový monitoring zdraví

Hodinky disponují funkcemi v rámci šestidiodového systému BioTracker, díky kterému zvládají komplexně monitorovat zdraví 24 hodin denně. Uživatelé mohou získat svá data kdykoliv jedním kliknutím. Přístroj sleduje například srdeční tep, saturaci kyslíku v krvi, úroveň stresu a další. Tyto údaje jsou následně vyhodnocovány individuálně pro každého uživatele. 

Odolnost uvnitř i navenek 

Model T-Rex 2 funguje v extremním chladu do -30 ℃, ale i horku do 70 ℃. Je připraven na podmínky ledového deště u ledovců, vlhka v pralese i prašného prostředí ve skalách a své majitele provede každým dobrodružstvím. 

Design inspirovaný přírodou 

Vztah k přírodě je definován čtyřbarevnou paletou, v níž lze hodinky pořídit: Astro Black & Gold, Ember Black, Wild Green a Desert Khaki. Každá z nich reprezentuje přírodu či nějakou její část a divokost.  Při návrhu se myslelo také na stylový design, pevnou strukturou a vytrvalost. Model T-Rex 2 disponuje 1,39 palců velkým HD AMOLED displejem zajišťujícím vizuální zážitek s 326 ppi, svítivost sahá až k hodnotě 1 000 nit. 

Díky tomu je displej skvěle viditelný jak pod noční oblohou, tak pod přímým sluncem. Bezpečné upevnění na zápěstí zajišťuje silikonový pásek z materiálu šetrného ke kůži, který je navržen tak, aby jej bylo možné měnit za jiné pásky o šířce 22 milimetrů.  

 

Hodinky Amazfit T-Rex 2 budou v prodeji na oficiálních stránkách značky: Amazfit.cz od 27. června a v retailových řetězcích Alza, DATART a ElectroWorld za cenu 5 990 Kč. Další informace najdete na https://www.amazfit.cz/

 

Sledujte nás

facebook  instagram