Amazfit - Up Your Game

Amazfit - Up Your Game

 Amazfit vylepšuje svou značku o novou vizuální identifikaci s novým sloganem:
„Up Your Game“

 

12. října 2021 jsme Vám představili naše nové logo nebo-li vylepšenou identitu značky Amazfit, upravené webové stránky a aktualizovanou nabídku produktů. Jedná se o významný krok v globální strategii značky Amazfit. Amazfit rozšiřuje svou nabídku o další prémiové produkty a služby, které jsou žádány našimi zákazníky. Amazfit letos začíná novou etapu a oznamuje modernizaci značky, jejímž základem je slogan „Up Your Game“. Díky neustálému zajišťování kvality, vynikající zákaznické podpoře a neúnavné spolupráci s partnery je nový oživený Amazfit vděčný, že s vámi může dále pokračovat ve své úžasné cestě. 

 

Značka Amazfit již od svého vzniku v roce 2015 se neustále obnovuje a vylepšuje svou nabídku produktů. Prodejem vysoce kvalitních a cenově dostupných prémiových nositelných a chytrých zařízení jsme si vydobyli jedinečné postavení na trhu. Po roce, který byl plný výzev přináší Amazfit s tímto vylepšením značky příliv energie, vitality a optimismu. S naším novým sloganem „Up Your Game“ společnost Amazfit vyzývá a inspiruje k otevřenosti a k objevování.

 

O značce Amazfit 

Značka Amazfit byla založena v roce 2015 a je přední světovou značkou chytrých nositelných zařízení zaměřených na zdraví a fitness. Amazfit nabízí širokou nabídku produktů včetně chytrých hodinek a náramků, TWS sluchátek, zařízení zaměřených na zdraví a fitness, jako jsou chytré běžecké pásy a chytré váhy s analyzátory složení těla, a sportovního vybavení. Podstatou naší značky je slogan „Up Your Game“ a její uživatele vybízíme k tomu, aby žili svůj sen a svobodně se rozvíjeli.

 

Díky vynikajícímu zpracování získaly chytré hodinky značky Amazfit mnoho ocenění za design, včetně německých cen German iF Industrial Design Award a Red Dot Design Award. V současné době jsou produkty Amazfit dostupné ve více než 90 zemích a regionech po celém světě.

Děkujeme, že jste s námi. Pro více informací o produktech www.amazfit.cz.

 

 

logo Amazfit

 

 

Sledujte nás

facebook  instagram