Zajímavá vylepšení: Obohaťte své sportovní a outdoorové zážitky

Zajímavá vylepšení: Obohaťte své sportovní a outdoorové zážitky

Datum vydání: 4. března 2024

S potěšením vám oznamujeme zajímavá vylepšení u vybraných modelů chytrých hodinek z řad Performance a Adventure. Tato aktualizace, která je naplánována na konec února až začátek března 2024, pozvedne vaše aktivity a zážitky na novou úroveň, ať už překonáváte své limity v posilovně, nebo prozkoumáváte přírodu.
Mezi modely hodinek, na které se aktualizace vztahuje, patří hodinky Amazfit T-Rex Ultra, Amazfit Falcon a hodinky z řady Amazfit Cheetah. Níže uvádíme přehled toho, co daná aktualizace obsahuje - pro úplný přehled se nezapomeňte po stažení aktualizace podívat do jejího oficiálního protokolu.

 

Zobrazení názvů silnic v offline mapách

V offline mapách se nyní zobrazují názvy silnic, což vám pomůže se lépe zorientovat ve svém okolí.

 2

Funkce citlivosti při sjezdovém lyžování

Do automatické detekce fáze sjezdu v režimech Lyžování, Snowboarding a Alpské lyžování byla přidána funkce citlivosti, což pomáhá se zlepšením přesnosti údajů.

4

 

Vylepšení běžeckých plánů od Zepp Coach™

S vylepšenými běžeckými plány od Zepp Coach™ získáte ještě více přizpůsobený plán pro vás a vaše cíle. Na začátku každé nové generace plánu je optimalizovaný dotazník, který vám poskytne přesnější odpovědi na základě vaší aktuální běžecké úrovně.

 2

Synchronizace tepové frekvence se zařízeními třetích stran

Hodinky nově podporují odesílání údajů o tepové frekvenci do zařízení třetích stran, například do cyklistického počítače. Díky této rozšířené kompatibilitě budete moci bez problémů integrovat údaje o svém zdraví do všech svých zařízení.

3

 

Přidání funkce kalibrace GPS

Hodinky jsou nově vybaveny funkcí kalibrace času s GPS, která je vhodná pro použití v extrémních podmínkách. Tato funkce zajišťuje přesné zobrazení času v náročných podmínkách a zvyšuje spolehlivost hodinek.

6

Doufáme, že díky těmto zajímavým vylepšením dosáhnete svých cílů a posunete svůj sportovní výkon na vyšší úroveň. Můžete se těšit na další aktualizace hodinek Amazfit!

Sledujte nás

facebook  instagram