KELVIN KIPTUM PŘEKONÁVÁ LIMITY SPOLEČNĚ SE ZNAČKOU AMAZFIT

KELVIN KIPTUM PŘEKONÁVÁ LIMITY SPOLEČNĚ SE ZNAČKOU AMAZFIT

Spolupráce mezi značkou Amazfit a světovým rekordmanem v maratonu Kelvinem Kiptumem cílí na pokoření limitů

1. února 2024 - Amazfit, přední světová značka chytrých nositelných zařízení vlastněná společností Zepp Health (NYSE: ZEPP), dnes oznámila průlomové partnerství s Kelvinem Kiptumem, světovým rekordmanem v maratonu a jediným sportovcem, který dokončil maraton v čase pod dvě hodiny a jednu minutu. Jako ambasador společnosti Amazfit bude Kiptum před maratony v Rotterdamu a Paříži používat hodinky Amazfit Cheetah Pro pro monitorování svého tréninku a Amazfit Helio Ring pro optimalizaci své regenerace.

Společnost Zepp Health tato spolupráce velmi těší a Pengtao Yu, viceprezident průmyslového designu, značky a spotřebitelského marketingu, se vyjádřil následovně: "Jsme nadšeni ze spolupráce mezi značkou Amazfit a Kelvinem Kiptumem. Jako společnost zabývající se technologiemi zaměřenými na zdraví jsme hrdí na to, že můžeme podpořit Kelvinovu snahu v překonávání rekordů a zároveň inspirovat jednotlivce po celém světě k tomu, aby si stanovili své vlastní cíle v oblasti zdraví a kondice. Tato spolupráce je důkazem našeho odhodlání umožnit lidem vést zdravější život s využitím inteligentních fitness zařízení."

Nedávný úspěch Kelvina Kiptuma v maratonu v Chicagu, který dosáhl pozoruhodného času 2:00:35, je skvělým předpokladem pro výjimečnou spolupráci. Čtyřiadvacetiletý běžec, který v roce 2022 pokořil také maratony ve Valencii a v roce 2023 v Londýně, chce v dubnu 2024 v Rotterdamu překonat hranici dvou hodin a na olympijských hrách v Paříži v roce 2024 získat zlato.

Kelvin bude během své přípravy používat hodinky Amazfit Cheetah Pro.
Tyto běžecké hodinky jsou vybaveny dvoupásmovou kruhově polarizovanou GPS anténou MaxTrack™, která podle testů dosahuje 99,5% přesnosti profesionálního GPS lokátoru, spolu s inovativním trenérem Zepp Coach™ - tréninkové plány a rady jsou generovány za pomoci umelé inteligence přímo na míru sportovcům. Díky této špičkové technologii se bude moci Kelvin Kiptum zdokonalovat i v těch nejmenších detailech svého tréninku.

Sám Kelvin Kiptum se o své nadšení ze spolupráce podělil slovy: "Spolupráce se značkou Amazfit na této převratné cestě je opravdu vzrušující. Hodinky Amazfit Cheetah Pro se staly nedílnou součástí mého tréninkového režimu. Protože se snažím překonat dvouhodinovou hranici v Rotterdamu a usilovat o zlato na olympijských hrách v Paříži, jsem si jistý, že Amazfit bude tím nejlepším možným partnerem při překonávání mých limitů."

Kiptum mimo jiné používá i nedávno představený prsten Amazfit Helio Ring, který mu pomáhá během regenerace a to prostřednictvím BioTracker™ a EDA senzorů, které poskytují podrobnou analýzu kvality spánku, psychické a fyzické připravenosti a emočního stavu.

Spolupráce mezi společností Amazfit a Kelvinem Kiptumem je symbolem společného odhodlání pro překonávání limitů. Stejně jako jsou chytré hodinky a chytrý prsten značky Amazfit určeny pro sportovce, kteří chtějí posouvat své limity s podporou nejmodernějších technologií, je Kelvin Kiptum neustálým příkladem neomezeného potenciálu lidských schopností.

Navázáním spolupráce s elitními sportovci, jako je Kelvin Kiptum, se Amazfit snaží vytvořit základnu, která překonává nejen geografické hranice, ale také poskytuje cenné poznatky o výkonnosti, tréninku a vytrvalosti začínajícím i profesionálním sportovcům.

Hodinky Amazfit Cheetah Pro jsou k dispozici na webu Amazfit.com a u vybraných prodejců po celém světě. Amazfit Helio Ring bude uveden na trh na jaře tohoto roku.

Další informace najdete na internetových stránkách www.amazfit.com a také na Facebooku, Instagramu, Twitteru a YouTube.

O značce Amazfit
Amazfit, přední světová značka chytrých nositelných zařízení zaměřených na zdraví a fitness, je součástí společnosti Zepp Health (NYSE: ZEPP), která se zabývá technologiemi zaměřenými na zdraví. Značka Amazfit nabízí široký výběr chytrých hodinek a náramků a její podstatou je "Up Your Game", což uživatele povzbuzuje k tomu, aby si naplno užívali své záliby a svobodně vyjadřovali svou aktivní duši. Amazfit využívá vlastní platformu pro správu zdraví vyvinutou společností Zepp Health, která celodenně uživatelům poskytuje informace a praktické rady, a pomáhá jim dosahovat jejich cílů v oblasti zdraví.
Díky špičkovému provedení získaly chytré hodinky Amazfit řadu ocenění za design, včetně cen iF Design Award a Red Dot Design Award.

Značku Amazfit, která byla uvedena na trh v roce 2015, dnes využívají miliony uživatelů. Její produkty jsou dostupné ve více než 90 zemích v regionech Severní a Jižní Ameriky, Evropy, Středního východu a Afriky. Další informace o společnosti Amazfit naleznete na internetových stránkách www.amazfit.com.

Kontaktní osoba pro média
Dominik Walknowski
[email protected]

 

Sledujte nás

facebook  instagram