AMAZFIT UVÁDÍ NA TRH NOVOU SPECIÁLNÍ EDICI BAREV HODINEK AMAZFIT BALANCE A TAKÉ NAVÁZALA SPOLUPRÁCI S NEZISKOVOU ORGANIZACÍ ONE TREE PLANTED ZA ÚČELEM PODPORY PROJEKTŮ OBNOVY LESŮ V EVROPĚ.

AMAZFIT UVÁDÍ NA TRH NOVOU SPECIÁLNÍ EDICI BAREV HODINEK AMAZFIT BALANCE A TAKÉ NAVÁZALA SPOLUPRÁCI S NEZISKOVOU ORGANIZACÍ ONE TREE PLANTED ZA ÚČELEM PODPORY PROJEKTŮ OBNOVY LESŮ V EVROPĚ.

Autor: Joyce Chu dne 7. prosince 2023

Milpitas, Kalifornie - 7. prosince 2023 - Amazfit, přední světová značka chytrých nositelných zařízení, kterou vlastní společnost Zepp Health (NYSE: ZEPP), společnost zabývající se technologiemi zaměřenými na zdraví, dnes představila čtyři barvy speciální edice hodinek Amazfit Balance. Tyto exkluzivní lifestylové chytré hodinky jsou dodávány v obalech vyrobených ze 100% ekologicky šetrných materiálů a 2 dolary z každého nákupu věnuje společnost Zepp Health na podporu projektů sázení stromů Evropě, které organizuje nezisková organizace One Tree Planted.

"Spolupráce s organizací One Tree Planted je pokračováním našeho závazku k ekologické udržitelnosti," řekl Pengtao Yu, viceprezident průmyslového designu, značky a spotřebitelského marketingu společnosti Zepp Health. "Naše speciální edice barev chytrých hodinek, jejichž název je inspirován klidným přírodním prostředím, podtrhuje v hodinkách Amazfit Balance témata klidu a rovnováhy a zároveň umožňuje naší globální komunitě uživatelů hmatatelně přispět k realizaci důležitých projektů zalesňování, a to prostřednictvím příspěvku ve výši
2 dolarů, který je při každém prodaném kusu zaslán organizaci One Tree Planted."

Díky darům, které je možné poskytnout za každou prodanou speciální edici hodinek Amazfit Balance, které jsou dostupné v barevných provedeních Woodland, Meadow, Lagoon a Deep Sea Blue, vysadí místní partnerské organizace a komunitní dobrovolníci stromy v oblastech po celé Evropě, kde dochází k odlesňování. Jako upomínku na svou účast v tomto důležitém projektu obdrží zákazník barevnou ekologickou samolepku uvnitř balení a také speciální certifikát s poděkováním za podporu, který je podepsaný zástupci společností Zepp Health
a One Tree Planted.

"Všichni bychom se měli podílet na ochraně životního prostředí a boji proti klimatickým změnám a obdivujeme odhodlání společnosti Zepp Health pomáhat," říká Matt Hill, zakladatel organizace One Tree Planted. "Díky závazku společnosti Zepp Health přispět na ochranu životního prostředí tím, že věnuje 2 dolary za každý zakoupený kus jejich speciální edice barev hodinek Amazfit Balance, sázíme stromy, přispíváme k ochraně biodiverzity a k pozitivnímu sociálnímu rozvoji v Evropě."

Společnost Zepp Health do svého programu udržitelnosti zahrnuje obnovu lesů, aby pomohla v boji proti klimatickým změnám a přispěla ke zlepšení životního prostředí. Podporou globálních iniciativ na obnovu lesů společnost aktivně snižuje množství oxidu uhličitého, zmírňuje dopady požárů a podporuje zdraví ekosystémů. Obnova lesů přispívá k pohlcování uhlíku, zvyšování biologické rozmanitosti a zlepšování úrodnosti půdy, což je v souladu se závazkem společnosti Zepp Health k udržitelné budoucnosti naší planety.

Společnost Zepp Health, která se řídí heslem "Empowering Health, Inspiring Joy", uskutečnila v roce 2023 řadu iniciativ zaměřených na udržitelnost, jejichž cílem je umožnit globální komunitě uživatelů zapojení do aktivit šetrných k životnímu prostředí, které jsou v souladu s jejich zdravým a aktivním životním stylem.
Od příspěvku neziskové organizaci Coral Guardian na projekt zaměřený na obnovu korálů v Indonésii při uvedení modelu Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue (speciální edice) na trh, přes příspěvek ke kampani adidas Move For The Planet, která zvýšila povědomí o udržitelnosti prostřednictvím sportu, až po vývoj obalů produktů, které využívají 100% ekologicky šetrné materiály - což je využito i u speciální edice barev hodinek Amazfit Balance - tato spolupráce s organizací One Tree Planted dále ukazuje to, jak společnost Zepp Health a její značka chytrých nositelných zařízení Amazfit kladou větší důraz na udržitelnost jako na jednu z hlavních hodnot.

Hodinky Amazfit Balance jsou celosvětově dostupné na oficiálních webových stránkách společnosti Amazfit a u jejích maloobchodních partnerů za ceny od 229,99 USD. Ceny a dostupnost se mohou lišit v závislosti na modelu a lokalitě.

Další informace najdete na internetových stránkách https://www.amazfit.com/en/ a na Facebooku, Instagramu, Twitteru a YouTube.

 

O společnostech Zepp Health a Amazfit

Společnost Zepp Health (NYSE: ZEPP), globální jednička v oblasti chytrých nositelných technologií zaměřených na zdraví, umožňuje uživatelům žít zdravý životní styl prostřednictvím svých předních spotřebitelských značek Amazfit, Zepp Clarity a Zepp Aura. Díky vlastní platformě pro správu digitálního zdraví Zepp, která zahrnuje operační systém Zepp OS, čipy umělé inteligence, biometrické senzory a datové algoritmy, poskytuje uživatelům celodenně užitečné poznatky a rady, které jim pomáhají dosahovat jejich cílů. Společnost rovněž uplatnila své odborné znalosti v oblasti umělé inteligence v nově vznikajících technologiích průmyslového lékařského zobrazování a poskytuje služby analýzy dat. Doposud společnost Zepp Health expedovala více než 200 milionů kusů a její produkty jsou dostupné ve více než 90 zemích.

Amazfit, přední světová značka chytrých nositelných zařízení zaměřených na zdraví a fitness, je součástí společnosti Zepp Health. Značka Amazfit nabízí široký výběr chytrých hodinek a náramků a její podstatou je "Up Your Game", což uživatele povzbuzuje k tomu, aby si naplno užívali své záliby a svobodně vyjadřovali svou aktivní duši. Díky špičkovému provedení získaly chytré hodinky Amazfit mnoho ocenění za design, včetně iF Design Award a Red Dot Design Award.

Značka Amazfit, která byla uvedena na trh v roce 2015, je dnes používána miliony uživatelů. Její produkty jsou dostupné ve více než 90 zemích v regionech Severní a Jižní Ameriky, Evropě, Středním východě, Africe a Asijsko-pacifickém regionu.

Další informace o Zepp Health najdete na internetových stránkách www.zepp.com, o Amazfit na internetových stránkách www.amazfit.com, o Zepp Aura na internetových stránkách https://aura.zepp.com.

Kontaktní osoba pro média
Angela Tang [email protected]

 

O organizaci One Tree Planted

One Tree Planted je nezisková organizace 501(c)(3), jejímž cílem je umožnit každému jednoduše pomáhat s ochranou životního prostředí a to formou sázení stromů. Projekty, které realizuje po celém světě, probíhají ve spolupráci s místními komunitami a kompetentními odborníky a mají dopad jak na přírodu, tak na lidi a volně žijící živočichy. Opětovné sázení stromů pomáhá obnovovat lesy po požárech a záplavách, poskytuje pracovní místa a přispívá k obnově biologické rozmanitosti. Cíle mnoha projektů se prolínají a společně vytvářejí kombinaci přínosů, které přispívají k plnění cílů udržitelného rozvoje OSN. Více informací najdete na internetových stránkách onetreeplanted.org.

Sledujte nás

facebook  instagram